Qui som?

L'Asociación Española de Ciencia Política y de la Administración (AECPA) (Associació Espanyola de Ciència Política i de l'Administració) es va fundar el 1993 d'acord amb la implantació i el desenvolupament dels estudis de Ciència Política a Espanya.

L'AECPA té com a finalitats fonamentals promoure el desenvolupament de la ciència política i de la ciència de l'administració, fomentar-ne les investigacions i impulsar la cooperació científica i professional entre investigadors/es, professorat i especialistes de la matèria, des d'un compromís amb la democràcia i els drets humans. Així mateix, l'Associació té l'objectiu de divulgar les activitats científiques i polítiques espanyoles a l'estranger i mantenir relacions amb altres entitats amb finalitats semblants de caràcter nacional o internacional.

Amb aquesta finalitat hem creat aquest web, que pretén donar a conèixer les activitats concretes de l'Associació i el seu funcionament, recollir la informació sobre els congressos que organitza, així com oferir alguns enllaços útils que la ciència política disposa a Internet.